148

Bylo nápadité i noblesní, vtipné i dojemné. Všechny tři třídy předvedly krátké taneční vystoupení, někteří jednotlivci pobavili publikum z řad rodičů a učitelů i při defilé ke stužkování. Podpořit naše odcházející hvězdy přišli i dávní absolventi. A nás učitele těší, jak kultivovaní a sebevědomí mladí lidé z nich vyrostli. Přejeme všem našim „dětem“, ať se jim v životě daří.

12

Žáci 5. tříd vyrazili v pondělí navštívit památník Lidice a lidickou galerii, při příležitosti 80. výročí od Heydrichiády a vypálení dvou vesnic - Lidice a Ležáky. 

117

V rámci opožděné oslavy Dne dětí se starší žáci přišli pobavit do školní auly s členy Divadla Slunečnice z Brna. Jeho protagonisté, Kristy a Kristián, skvěle zazpívali nejen písničky z klasických filmů a muzikálů, ale taky zcela nové taneční „pecky“. Poměrně brzy dokázali nadšené publikumzvednout ze židlí a v závěru tančila skoro celá nabitá aula. Krásné to bylo!

vyb

Ve čtvrtek 9. června 2022 se dívky 6. a 7. tříd zúčastnily turnaje ve vybíjené na ZŠ Fr. Plamínkové v Praze 7. V konkurenci osmi škol náš jedenáctičlenný tým vybojoval na venkovním hřišti krásné páté místo. Sportu zdar!

18

Tak se jmenuje zajímavý počin radnice Prahy 7 a místních škol.Výstava společných projektů dětí pražských základních škol a umělkyň a umělců vytvořených v rámci hodin výtvarné výchovy měla vernisáž ve čtvrtek 2. 6. 2022 v auditoriu Centra současného umění DOX a bude trvat do 12. června. Přijďte se také podívat!