info

Ředitelka Základní školy a Mateřské školy Praha 7, Tusarova 21 v souladu s § 167 odst. 4 zákona 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním a vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) vyhlašuje volby do školské rady.

Volby zástupců pedagogických pracovníků školy

Volby zástupců pedagogických pracovníků školy se skuteční ve čtvrtek 26. 9. 2024 od 8.00 do 14.00 hod ve sborovně základní školy.

Volby zástupců zákonných zástupců žáků základní školy

Volby zástupců zákonných zástupců žáků základní školy se uskuteční na úvodních třídních schůzkách ve středu 18. 9. 2024.

Ředitelka školy vyzývá zákonné zástupce žáků školy, aby odevzdali návrhy na kandidáty z řad zákonných zástupců žáků. Kandidáty na členy školské rady se mohou stát zletilé osoby navržené kýmkoliv ze zákonných zástupců žáků školy, přičemž zákonný zástupce může za kandidáta navrhnout i sám sebe. Kandidáti musí s návrhem souhlasit.

Návrhy na kandidáty eviduje ředitel školy. Podávat návrhy je možné nejpozději do 11. 9. 2024 do 14.00 hod., a to osobně v kanceláři školy, doporučenou poštou na adresu školy, e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo do datové schránky školy (ID:  jvqmbsk). 

Seznam kandidátů bude zveřejněn na webu školy a bude také voličům k dispozici v místě konání voleb.

Pro podání návrhů použijte Přihlášku kandidáta.

Volby se konají tajným hlasováním, každý volič hlasuje osobně.


pdf Přihláška kandidáta do voleb členů školské rady58.96 KB