14

Valentýnský svátek se dá slavit lecjak a leckde. Proč ne taky v kuchyni? Že to opravdu jde a že výsledky jsou přesladké, to vidíte na fotkách sami.

103

Před pololetními prázdninami se třída 6.A vypravila do Jump parku v Letňanech. V relativně novém areálu jsme si zkoušeli salta, výskoky. Ti nejodvážnější z nás si skočili ze 3metrové rampy do „molitanové“ jámy. Tento zážitek si s radostí zopakujeme.

11

I když je to hodně náročný předmět, paní učitelka Hana Kadlecová v odborné učebně Pasco dokáže děti zaujmout. Hodiny fyziky vede formou práce ve skupinkách. Projít úkoly na jednotlivých stanovištích bylo tentokrát ohraničeno limitem 5 minut. Rozmanitá práce ve skupinkách děti baví a hodně se při ní naučí.

12

V pondělí 19. 9. a v úterý 20. 9. se třída 6. A zúčastnila adaptačních dnů, které pro děti připravilymetodička prevence se sociální pedagožkou a týmem asistentek. Noví šesťáci pracovali na nejrůznějších úkolech a rébusech. Modelovali živé i neživé sochy, vytvářeli v týmech erby a absolvovali další zábavné stmelující aktivity. Skrze společné činnosti poznávali sami sebe i kamarády, s kterými stráví v jedné třídě příštích pár let. Děti odcházely s úsměvem i malým „ředitelským“ překvapením na závěr.