svatky
5928

Projekt pro školní rok 2023/2024

Zvyky a tradice, ty nás baví nejvíce Cílem letošního školního projektu je seznamovat děti…
video
17220

POJĎTE SE K NÁM PODÍVAT!

Milí rodiče, zveme Vás k malé prohlídce naší školky (aneb den otevřených dveří online).

128

V Austrálii a Oceánii se Včeličkám moc líbilo. Seznámily se s několika druhy živočichů, s rostlinami a vodním životem, s kulturou, památkami, ale také s historií. Vyrobily si krásné  bumerangy zdobené tečkováním, barevné medúzy, poslouchaly písničky z Austrálie, plnily úkoly, hrály si na klokany a tančily domorodé tance na tradiční hudbu Aborginců.
Další putování se velmi vydařilo. Brzy se Včeličky vydají na další cestu do Afriky, kde je čeká další dobrodružství.

103

Cestu kolem světa jsme zakončili společnou prací na každý světadíl. Zopakovali jsme si všechny básničky, písničky a připomněli jsme si, co každý světadíl ukrývá. Součástí byl i den dětí, který jsme si užili venku na zahradě, plnili jsme úkoly z celého světa a na závěr nás čekala sladká odměna. 

101

Dalším tématem bylo povolání, které bylo pro Včeličky velmi zajímavé. Dozvěděly se spoustu informací, plnily různé úkoly, hádaly kdo co dělá, namalovaly si krásné obrázky, pekly šneky, navštívily kuchyň, plnily pracovní listy, cvičily a naučily se další básničku. 

111

Včeličky si celý týden povídaly o rodině a o tom, jakou kdo má v rodině roli. Také si přinesly svou fotku, když byly malé. Nechybělo ani hraní na rodinu, cvičení, plnění úkolů a nácvik nové básničky.

101

Návštěvu Stromovky si všechny Včeličky náramně užily. Nechybělo ani sportování a příjemný piknik.