svatky
5130

Projekt pro školní rok 2023/2024

Zvyky a tradice, ty nás baví nejvíce Cílem letošního školního projektu je seznamovat děti…
klicek
4979

Projekt Klíček

Klíček pro budoucí prvňáčky začíná na Tusarce již 4. října v 13.30 a bude pokračovat v…
sokol
6058

Se Sokolem do života - projekt pro školní rok 2023/2024

I v letošním školním roce se naše školka zapojila do projektu "Se Sokolem do života aneb…
video
16165

POJĎTE SE K NÁM PODÍVAT!

Milí rodiče, zveme Vás k malé prohlídce naší školky (aneb den otevřených dveří online).

img 20210616 wa0032

Minulý týden jsme navštívili Stromovku a také hřiště, na kterém jsme se pořádně vyřádili. Sluníčko nám svítí a tak si ho naplno užíváme. 

156

Květen jsme odstartovali v plné sestavě dětí a paní učitelek od Ježečků. Navázali jsme na téma povolání a každý den věnovali službám (hasiči, policie, kuchař/číšník, kadeřnice,…) se kterými se běžně setkáváme. Upekli jsme si výborné skořicové šneky a zahráli si na pošťáky. Druhou polovinu května jsme věnovali tématu dopravní prostředky a dopravní výchově. Procvičování značek a dopravních situací nás velmi bavilo. Teď už se opět těšíme na naše pohádkové putování a co nám přinese nový měsíc.

IMG 20210420 100959

V Dubnu jsme se opět sešli ve školce s kamarády, na které jsme se moc těšili. 
Probrali jsme krásné téma "Rodina" a užili jsme si parádní Čarodějnický rej. 

123

Ačkoliv je měsíc únor nejkratší z celého roku, my toho stihli hodně! Nejdříve jsme navštívili naši základní školu, kde nás vláček Tusaráček provezl po třídách plných školáckých úkolů. Následně jsme byli překvapeni bohatou sněžnou nadílkou, kterou jsme ihned využili ke stavbě iglú i k jiným zimním radovánkám. Ve veselém duchu se nesla i témata, která jsme v tomto měsíci probírali. Masopust jsme oslavili karnevalem, pohádku O Zlatovlásce divadelním představením a konec měsíce jsme završili povídáním o lidském těle, které děti velmi zajímalo. Bohužel jsme se museli kvůli uzavření školky na nějaký čas rozloučit, ale věříme, že se všichni zase brzy shledáme. :) Všechny naše Ježečky zdraví, Barča a Míša.

101

Každoroční karnevalová oslava probíhala ve veselé náladě a pro děti byl připraven zábavný pohybový program v podobě soutěží, tance a promenády masek. Moc jsme si to užili a děkujeme za kreativní kostýmy.