info

Vážení rodiče,

chtěli bychom Vám zprostředkovat možnost zápůjčky výpočetní techniky. Nabízená pomoc by Vám a Vašim dětem mohla usnadnit školní přípravu v období mimořádného opatření.  

Pro koho je pomoc určena, jak bude poskytnuta a kde se o ní přihlásit

Pomoc je určena primárně rodinám, které mají dítě školního věku, nemají pro něj zajištěnu techniku pro školní vzdělávání na dálku a kvůli výpadku příjmů si tuto techniku nemohou dovolit nakoupit. Jedná se o rychlou zápůjčku techniky, kdy ji po odeznění krize na konci června odebereme zpět a pokud se jedná o techniku od dobrovolníků, tato poté bude věnována těm rodinám, které si nemohou dané vybavení pro své děti dovolit dlouhodobě.

Technika ze strany Mironetu bude zapůjčena za symbolických 320 Kč/měsíčně. Poplatek slouží také tomu, aby tato služba nebyla nadužívána a dostala se k těm, kteří ji opravdu potřebují. Darovaná bazarová technika ze strany dobrovolníků bude poskytnuta buď za poplatek, nebo v některých případech zcela zdarma (podle vyhodnocení konkrétního případu a možností).

Pokud chcete požádat o zápůjčku techniky, volejte tel.: 234 700 800, nebo vyplňte formulář na: https://www.mironet.cz/akce/pocitac/zapujcka