info green
513

Zápis pro školní rok 2024 - 2025 pro děti s trvalým pobytem na Praze 7

Zápisy do mateřských škol pro školní rok 2024 / 2025 v Městské části Praha 7 probíhají…
svatky
5248

Projekt pro školní rok 2023/2024

Zvyky a tradice, ty nás baví nejvíce Cílem letošního školního projektu je seznamovat děti…
video
16324

POJĎTE SE K NÁM PODÍVAT!

Milí rodiče, zveme Vás k malé prohlídce naší školky (aneb den otevřených dveří online).

455

4. den
Čtvrteční ráno bylo o něco chladnější, ale ani tak jsme se nezalekli a po dobré snídani jsme vyrazili do lesa postavit domečky pro lesní (a naše) skřítky. Odpoledne nám přišel další vzkaz od lesních skřítků, ve kterém stálo, že nás čeká cesta za pokladem, kterou jsme úspěšně zdolali! Na rozloučenou se konala príma diskotéka s výborným občerstvením a tím pomalu končí naše společná cesta.
Ráno nás čeká dobrá snídaně a hurá zpátky na Tusarku! 
Těšíme se na vás! 

3. den
Středeční dopoledne jsme odstartovali pohybovými aktivitami. Cvičili jsme s padákem, tančili do rytmu hudby a hráli hry s míčem. Po  dobrém obídku jsme nalezli již třetí dopis od lesních skřítků, ve kterém stálo poděkování za záchranu lesa. Také jsme se rozhodli vyrobit svého lesního skřítka, podle toho, jak si ho každý z nás představuje. Na závěr dne jsme si u táboráku opekli buřtíky a s plnými bříšky ulehli do pelíšků. Zítra nás opět čeká bohatý program, tak honem spinkat.
Děkujeme

2. den
V úterý ráno nás probudilo sluníčko, a proto jsme s dobrou náladou vyrazili na ranní rozcvičku. Po výborné snídani jsme obdrželi již druhý dopis od lesních skřítků, kteří nás poprosili o pomoc s jejich nemocným lesem. Proto jsme se rozhodli  uvařit kouzelný lektvar, který spolu s kouzelným zaklínadlem uzdravoval stromečky. Po obídku jsme si odpočinuli a nabírali síly na výlet do nedalekých Rynoltic. Cesta byla veselá, zpívali jsme, povídali si a na konci nás čekala odměna v podobě zmrzliny. Po úspěšném návratu, jsme obdrželi pohledy od našich maminek a tatínků s krásnými zprávičkami z domova.  Po takovém milém překvapení se nám krásně usínalo. Tak ahoj zítra.

1. den
Vsechny zdravíme z penzionu Sportturia. Dojeli jsme v pořádku a máme se skvěle. Svačinka od maminek byla výborná, vybalovaní jsme zvládli levou zadní a po dobrém obídku nás čekal odpočinek a vybarvovaní skřítků. 
Teď už si hrajeme venku na hřišti a odpoledne po svačince jdeme do lesa kde budeme hledat lesní skřítky. 
S dalšími zprávami přijdeme co nevidět :-)