Vytisknout

img 20190123 143554

Letošní lyžařský výcvik jsme zakončili pátečním volným sjížděním Světlého vrchu. Děti si ho moc užívaly a pilovaly styl. Večer jsme si celý týden zhodnotili a na úsměvech bylo vidět, že se letošní ročník zase vydařil. Kromě sluníčka a spousty kvalitního sněhu jsme měli štěstí i na moc milý personál v penzionu i na svahu. Speciální díky patří panu kuchaři, který si nás celý týden rozmazloval neuvěřitelnými dobrotami.

Tak zase za rok, lyžníci!

Středa a Čtvrtek

Středa byla odpočinkový den. Děti dopoledne namáhaly mozkové závity u učení nebo při deskových hrách. Odpoledne jsme byli na procházce po Albrechticích s cílem v místním obchůdku. Děti doplnily zásoby dobrot a dnes zase bylo energie na rozdávání. Dnes dopoledne i odpoledne jsme brázdili svahy Světlého vrchu.


Třetí den

Zase azuro! Páni vlekaři vědí! A navíc nám krásně připravili sjezdovky i skicrossovou trať. Užíváme si to moc.


Den druhý

No, lepší to být nemohlo! Páni vlekaři nám objednali fantastické počasí. Teplota -11 stupňů nebyla díky sluníčku vůbec znát. Začali jsme rozježděním, protože většina z nás stála letos na sjezdovkách poprvé. Odpoledne už jsme se rozdělili do skupinek a pilovali styl.
Zítra nás prý opět čeká azuro!

Nědele 20. 1. 2018

Účastníci letošního lyžařského výcviku hlásí, že cesta do Albrechtic v Jizerských horách proběhla bez problémů. Jsme ubytovaní, po dobré večeři a už se těšíme na zítřejší lyžování.

Seznamovací hry