lyzak


Webová kamera - Světlý vrch

Webová kamera - Špičák


Den šestý

Na Špičáku dnes od rána probíhaly závody, takže fronty na lanovky byly větší, než jsme byli doposud zvyklí. Doufáme, že si večer lyžování na Světlém vrchu užijeme víc. Po večeři už jen zabalit a zítra v 9:30 autobusem do Prahy.


Den pátý

Dnes jsme od rána křižovali svahy Špičáku a odpoledne odpočívali. Večer nás opět zlákalo večerní lyžování na Světlém vrchu. Dnešek se nám opravdu vydařil. Zítra zopakujeme dnešní program a večer nás čeká balení. Už brzy nás máte doma, těšte se J!


Den čtvrtý - odpočinkový den

Středeční dopoledne věnovali někteří studiu nebo deskovým hrám a někteří prostě jen dobíjeli energii odpočinkem. Odpoledne jsme šli obejít Albrechtice. Jedenáct nejodolnějších milovníků svahů se vydalo na večerní lyžování na Světlý vrch. Upřímně řečeno, bylo to dosud nejlepší lyžování. Dokonale upravený svah a jen pro nás. Zítra máme v plánu opět Špičák a večer nás můžete pozorovat na večerním lyžování na webkameře Světlého vrchu. Skol!


Den třetí

Úterý bylo ve znamení nádherného počasí. Dopoledne jsme křižovali svahy Špičáku. Po pozdním obědě jsme si zasloužili odpočinek a druhé středeční lyžování jsme si nechali až na večer. Zítra nás čeká studijní dopoledne a odpolední procházka. Máme se tady parádně, no přesvědčte se z fotek sami. Zdravíme do Prahy!


Lyžníci – den druhý

Dnes ráno jsme vyrazili na Světlý vrch. Sněhové podmínky jsou horší než v předchozích letech, ale i tak si to užíváme. Zítra se chystáme objevovat Tanvaldský Špičák a okusíme i večerní lyžování. Posíláme vám do Prahy pár fotek k pokochání. 


Dojeli jsme v pořádku. Jsme ubytování a jdeme na večeři. Zítra pošleme nějaká foto. Lyžníci


Odjíždíme dnes v neděli 19.1. v 15 hodin od budovy školy a vrátíme se v sobotu 25.1. mezi 11. a 12. hodinou.

Z důvodu nemoci se nám na poslední chvíli uvolnila 2 místa. Případní zájemci o doplnění týmu účastníků kurzu se mohou ozvat na mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.